Musikterapi og Coaching

Dette er til dig som vil forandre noget i dit liv, sætte dig nye mål, få klarhed over en livssituation, opnå større modstandskraft, større indre ro, forbedre dit psykiske forsvar, og få ny handlekraft. Gennem YourVoice metoden vil du få redskaber til at nå ind til dig selv og få fat i din egen indre stemme. Således vil du blive bedre at stå fast i dig selv og navigere rundt i en omskiftelig verden.

Jeg kan bla. hjælpe dig med

Sæt dig nye mål, bryd uhensigtsmæssige vaner og få nye handlemåder i dit liv!

Musikterapi & Coaching

Yourvoice metoden vil styrke din proces med at nå ind til din egen indre stemme. Det er en nærværende og meget givende proces, hvis du ønsker at forandre noget, sætte dig nye mål, bryde uhensigtsmæssige vaner eller  få nye handlemåder i dit liv.
Jeg inddrager kreative metoder, der vil hjælpe og som oftest endda overraske dig. Du vil igennem disse komme i kontakt med det, der kan være svært selv at få øje på.Sessionerne vil styrke dig og dine egne værdier kommer til at fremstå tydeligere. Det vil støtte og motivere dig i at leve dit liv i overensstemmelse med, hvem du er, og med det, du virkelig ønsker.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

- Hvis du mærker mistrivsel i dit arbejde, studie  eller privatliv
- Savner et større psykisk selvforsvar
-Når du føler dig fastlåst i en situation og trænger til overblik om, hvordan du kan komme videre.
-Når du trænger til overblik og hjælp til at nære en større personlig udvikling
-Når der er svære overgange i livet og der trænges til hjælp til at bevare overblik og håndtere disse
-Når din selvtillid og din selvværdsfølelse trænger til et gennemført løft
-Når du har tanker og planer – og ønsker hjælp til at realiserer dem.

Ingen one size fit all løsninger!

Individuel tilpasset undervisning, nærvær og autencitet.

Pakke 1

kr 750

1,5- 2 timer session

3 eller flere sessioner 600 kr spar 450 kr

Beløbet bedes betalt kontant eller på konto nr. 9163-0749 536 314 

Eventuelt aflysning skal ske senest 24 timer før.

Pakke 2 (studerende/ kontanthjælpmodtager)

kr 500

1,5- 2 timer session

3 eller flere sessioner: 1200.kr. spar 300 kr.

Beløbet bedes betalt kontant eller på konto nr. 9163-0749 536 314 

 Eventuelt aflysning skal  ske senest 24 timer før.

Jeg har været tryg ved at det var dig der havde overblikket som coach. Jeg er især glad for at du har det historiske perspektiv med! Jeg har fået mere selvværd og overblik over hvad der bidrager til at gøre mig mere tydelig og få mere selvværdsfølelse.
Jeg har rykket mig fra at være bekymret frustreret, til at tænke mere klarsynet og være tilstede og gå med det der er. Tage en ting af gangen!”

Marianne Nielsen

“Jeg har været tryg ved at det var dig der havde overblikket som coach. Jeg er især glad for at du har det historiske perspektiv med!Dvs. min relation til omverden, og det som har været. At vi er en del af en historie i verden. Du sørgede for at holde samtalen på sporet hele tiden. Det kan være svært selv at gøre når man fortæller. Følelser og tanker og hvordan man forholder sig til dem har været et stort emne for mig.Jeg er blevet mere klarsynet, og har fået nye ressourcer. Godt også at skrive ned undervejs. De ting vi taler om og det jeg lærer om mig selv og min omverden. Det holder mig fast.-Jeg er fx blevet klar over at jeg vil arbejde på at passe bedre på mig selv. At det er vigtigt.

Den kognitive diamant du præsenterede mig for har været meget nyttigt og praktisk anvendeligt for mig i min hverdag.Det er et fantastisk redskab. Hjælper mig til ikke at gå for meget i det følelsesmæssige alene med at opveje det med en nu mere bevidstgjort adfærd der dermed giver mig mulighed for at ændrer tanker og følelser. Godt at få overblik over hvad der er tanker og hvad der er følelser. Tanker kan drive rundt med en og være hårde. Så har fået mere balance.

De kreative øvelser var nye for mig og jeg kunne godt mærke at de talte til fantasien og sanserne. Især det med skriveprocesserne hjalp mig til at få overblik og få noget frem fra det underbevidste. Det var svært, men ja nyttigt og hjælper mig til også at anvende sanser og ikke kun tanker.

Marianne Nielsen

Find ind til det der er din egen indre stemme.

Sæt dig nye mål, bryd uhensigtsmæssige vaner og få nye handlemåder i dit liv!