Skip to main content

Sang og Guitar Undervisning

Til dig som ønsker at blive bedre til at synge, udfolde din sangstemme og styrke dit personlige udtryk. Ønsker du at mestre din guitar i kombination med sang er du havnet det helt rigtige sted. Udover at du vil blive bedre rent teknisk, vil vi arbejde på at øge din autencitet og styrke dit talent som helhed. Guitar og sangundervisningen kan kombineres med sangskrivning hvis du ønsker det.

Kontakt mig hvis du vil have mere:

Stemmestyrkelse
Stressreducering & psykisk selvforsvar
Personlig og kreativ udvikling
Mestring af instrument, her guitaren
Selvtillid

Sang & Guitarundervisning

Er til dig som har lyst til udforske og udfolde dig selv og sin stemme. Lære nye teknikker til at opnå mere autencitet, styrke og udholdenhed. Samt at få redskaber til at finde dit helt eget udtryk. Guitarundervisning er for alle! At lære at mestre dette instrument er en kilde til stor glæde og personlig udvikling. At kunne spille til sange, lære at spille sine yndlingssange, måske endda at skabe sine egne ud fra igangsættende inspirerende kreative øvelser. At spille cover numre med eget udtryk kan være lige så berigende.

Sangskrivning

Undervisningen foregår både på hold og som individuel undervisning. Det er en meget kreativ og tilfredstillende proces at skrive sine egne sange.Jeg har en stor redskabskasse til at få dig igang med at lave dine egne originale sange. Vi skaber sammen et kreativt rum hvor vi kan fordybe os og hvor ideerne frit kan udfolde sig. Teksterne kan være inspireret af personlige oplevelser eller frembringes via kreative værktøjer som jeg er trænet i bl.a . fra Aalborg Universitet. Du kan trygt kom som du er og vær dig selv. Jeg møder dig der hvor du er og har ry for at være god til at gribe de bolde der bliver kastet i min retning og spare og inspirerer dig ti at få færdiggjort sange. Lad os lave noget fedt sammen!

Rimelige Priser og Høj Kvalitet

Individuel tilpasset undervisning, nærvær og autencitet.

Pakke 1

kr 250

30 min session

5 sessioner: 1.000 kr. spar 250 kr

10 sessioner: 1.900 kr. spar 600 kr.

15 sessioner: 2.800 kr. spar 950 kr.

20 sessioner: 3.700 kr. spar 1300 kr.

Pakke 2

kr 350

45 min session

5  sessioner: 1.500 kr.spar 250 kr.

10 sessioner: 2.900 kr. spar 600 kr.

15 sessioner: 4.200 kr. spar 1050 kr.

20 sessioner: 5.600 kr. spar 1400 kr.

At gå til sang hos dig er som at være på en rejse! En rejse der skaber kontakt til hengemte glemte følelser og giver dem lov at være der. I starten var der både nedture end opture, men hen af vejen oplever jeg det bliver mere og mere befriende.

Lotte Vangsted

Din undervisningsform går dybt og så bliver det meget mere nærværende.Jeg ville slet ikke kunne gå til sang hos én der ikke var i stand til at lytte som du kan. Og kan møde mig hvor jeg er. Det at følelserne nu har fået plads har medført at jeg også er begyndt at turde vise flere følelser i andre sammenhænge. Fx overfor mine nære som jeg nu nemmere udtrykker kærlighed overfor som rører dem.Det at jeg går rundt og synger har også vist sig at smitte andre, også på mit arbejde, som også gerne vil være en del af denne ”rejse”.

Da jeg startede hos dig Carmen var jeg meget usikker på om det overhovedet kunne lykkes at ramme tonerne, da jeg ALDRIG havde sunget før(bortset fra under bruseren). Jeg følte mig tryg fra dag ét, selv om det at møde op var sindssygt grænseoverskridende for mig. Jeg har fået nogle sangteknikker med mig som jeg aldrig vil glemme. Jeg har lært hvor vigtigt det er at have mig selv med i processen: Krop og sind hænger sammen.Ting tager tid som man siger, og der er stadig lang vej, men Carmen har givet mig et kærligt skub i den helt rigtige retning, og hun har givet mig troen på at det nok skal blive godt. Jeg har i den grad fået indsigt i hvor mine svage og stærke sider ligger gemt. ØVELSE/TRÆNING gør mester, hvilket man jo heldigvis selv kan være med til at styre.

Jeg er dig evigt taknemmelig Carmen.

Den varmeste anbefaling til dig.

Lotte Vangsted

Få stor glæde og personlig udvikling

Ja, du KA´!