Skip to main content

Det er ikke småting den guitar har givet mig af glæder!

Og tror jeg har det som Carsten Buhl, som sagde i sin bog:  ….”Jeg er sikker på, at det ikke var gået mig lige så godt, hvis jeg ikke også havde holdt fast i guitaren” (http://www.information.dk/233018).

Når jeg har været  super duper glad kunne jeg swinge med den og få energien boostet og beatet op. Når jeg har været nede i kulkælderen kan jeg ved at synge det ud med passende akkorder transformerer de svære og smertelige følelser til et udtryk i en sang.

Den kan også danne baggrund for at store mængder af mennesker sammen kan være fælles om nogle sange der indrammer menneskelivet. Den er også skøn at eksperimenterer og være kreativ med.

Mange stemninger kan fremkaldes ved kendskab til blot få akkorder, og så nogle af “de skæve”  til tilsammen at frembringe nuancerede stemninger.

Da jeg også er percusionist af hjertet, kombinerer jeg ofte mine sange med anslag på guitaren.

Dette har givet den en del patina og brugsmærker der vidner om mange rytmiske stunder.

Alt i alt gør det at spille guitar mig overskud og energi til andre vigtige opgaver her i livet.

Her spiller jeg blues til sangen “Youre no good” https://soundcloud.com/sistersunplugged/sisitersunplugged-aint-never-loved-a-man

Super sjovt og intenst

Carmen Connie

Author Carmen Connie

More posts by Carmen Connie