Skip to main content

Det knuste hjerte og stemmen der forsvandt….

Selv de stærkeste kan falde når det gælder hjertesmerten hjertesorgen. At blive afvist af den man elskede…..? Findes der noget værre end at mærke det sorte hul der sidder tilbage der hvor hjertet normalt mærkede kærligheden til den særligt udvalgte person? Som Bonnie Tyler sang: ”Nothing but a heartache. Hits you when it’s too late. Hits you when you’re down”.

Livet er skønt når man lever sammen forelsket. Når man så skal komme sig over at den anden pludselig ikke føler kærlighed mere, kan det føles som hjertet bliver knust og at man er ved at blive skør. Det er der skrevet uendeligt mange sange om.Det føles som at man aldrig finder sig selv igen og kærligheden er helt væk fra én. En følelse af stor meningsløshed kan også opstå.

ER slaget så helt tabt?

Nej ! For virkeligheden kan dette tilsyneladende ubærlige også forme én hvis man åbner sig op for dette. Det kan faktisk gøre dig til et visere og bedre menneske. Det kan lære dig rigtig meget om dig selv. En vej til et langt dybere selvkendskab. Vejen til en berigende og kærlig kontakt indadtil. Mærk tabet sørg en tid, syng det ud! og giv så slip! Vend tilbage til dig selv for solen skinner stadig og man er stadig uendelig meget værd også uden denne person.

At miste stemmen

Stemmen der skal tale og synge kan også som en kærlighedsrelation forsvinde en stund. Så kan man rigtig mærke at årstiden med alt det fugtige mørke kolde vejr er forkølelsestid. En hæshed har beslaglagt min stemme her i vintertiden. Uf! Når man mister noget for en tid kan man bruge anledningen til at øve sig i at holde stilletid. (Udover at drikke godt med ingefær manukka-honning og citron).  Ja eller lytte til det besynderlige men krydrede ”filter” man har fået lagt over sin sangstemme. Tiden inden man får sin egen stemme igen kan man også anvende på at øve vejrtrækningen helt ned i bunden af lungerne. Og endnu bedre få fat i mavemusklerne. Hermed undgås yderligere overanstrengelse af stemmebåndende jo. Det vil også samtidigt øge sangerkroppens kapacitet yderligere. 

Her synger jeg med denne hæshed som jeg synes lød lidt Bonnie Tyler agtigt:

Carmen Connie

Author Carmen Connie

More posts by Carmen Connie

Join the discussion One Comment

  • UFABET siger:

    I enjoy what you guys tend to be up too. Such clever work and coverage!

    Keep up the excellent works guys I’ve included you guys to my blogroll.

Leave a Reply